hall north musket percussion

En vapen modell som är extremt spännande på många sätt ,det mest slående är att harpers ferry bössorna var de först serietillverkade varorna alltså allt i hela världen som var löpande bandet producerat och där alla delar passade rakt av till ett annat vapen so rent historiskt är just denna vapen modell det man ska ha om man samlar på tidigt serietillverkade saker T-Ford släng dig i väggen John Hall var först.

just denna modell är dessutom mer efterfrågan an de tidigare flintorna och står högre i kurs denna är i mycket bra skick och komplett de flesta som dyker upp är kraftigt slitna då de har använts länge då de var tidiga och höll måttet,men denna är i mycket fint skick .

47000:-

Alla bilder

  • DSC_0091 (Large)
  • DSC_0100 (Large)
  • DSC_0099 (Large)
  • DSC_0098 (Large)
  • DSC_0097 (Large)
  • DSC_0096 (Large)
  • DSC_0095 (Large)
  • DSC_0094 (Large)
  • DSC_0093 (Large)
  • DSC_0092 (Large)