remington 1858 second model

Remington pocket modell 2 ,de flesta känner säkerligen till den med stål varbygel modell3 , under 11år har vi aldrig sett modell 1 den har en stomme helt i mässing,modell två har vi nog sett i alla fall hört om men aldrig lyckats köpa in nu har vi glädjen att erbjuda denna udda lilla raring till dig som letar de lite ovanligare modellerna bland de annars så vanliga 1858orna .

vapnet är helt original och nummerriktigt den låser upp som den ska alla fjädrar hela dock kanske det är skitig så matararmen inte når fram eller kanske också lite mycket axialspel , hur som helst vill vi inte ljumma hanskruven för att få den att lossa , är det en äkta samlare som vill ha denna tror jag man vill ha en fin enhetlig patina så vapnet säljs med hanens skruv och laddarmens sittandes fast,hadde det varit en M3 hade vi lossat utan att blinka men ett så sällan synligt vapen ska nog få vara som det är.

17000:-

Alla bilder

  • DSC_0385 (Large)
  • DSC_0392 (Large)
  • DSC_0391 (Large)
  • DSC_0390 (Large)
  • DSC_0389 (Large)
  • DSC_0388 (Large)
  • DSC_0387 (Large)
  • DSC_0386 (Large)