Moore ”Dean”

Ett Engelskt vapen som inte sett mycket praktisk användning märkt Moore Calibern är runt 36 dock så är denna ämnad för att tillverka pappers patroner så pappret omsluter kulan och på sett sitter fast i kammaren på trumman flera engelska tillverkades på detta vis vi gissar tunt papper enn380 kula blir fint , pipan bra räfflor och ser förvånansvärt fin för att vara en av denna modell, ganska mycket original blånering bevarad.

tillverkades endast i Dubbelaktion, säkringen skulle behöva lite trix om man tycker den behöver användas.

i stora drag ett fint vapen , men man ska inte glömma bort att dessa är ganska simpla i trummaxelns inpassning och pipa stomme inpassning , men denna liner ganska fint när man ställer trumaxeln och pipan rätt vid montering så inget negativt att säga där.

 

15000:-

Alla bilder

  • DSC_0581 (Large)
  • DSC_0580 (Large)
  • DSC_0579 (Large)
  • DSC_0578 (Large)
  • DSC_0577 (Large)
  • DSC_0575 (Large)
  • DSC_0576 (Large)