smith wesson broccoc saxby-palmer

Ett stycke historia som garanterat inte långt fram i tiden kommer att bli topp dollar investeringar då man förbjöd detta system totalt i England och förbjöd även tillverkning i Tyskland av dessa som tillverkades av riktiga pistoler och revolvrar ,de som nytillverkas efter 2003 är inte av riktigt vapen- stål och i mycket sämre kvalitet . Dessa finns givetvis inte i butik bara bland samlare .

Denna Saxby and Palmer är i stort sett Mint condition och läser man lite på Forum ska denna modell vara bland de bästa luftpistoler som tillverkats Ja enl de som ägt dem men balansen det mekaniska sikten m,m känns som det faktiskt är så hur som helst de tidiga broccoc som bygger på ubertis colt saa slänger i väggen ha ha denna slår den med häst längder.

hylsorna följer ej med och glömde kaliber 4,5 räfflad pipa.

struntar i fast pris känner ingen större lust att sälja och har ingen brådska så tar bud tänker mig fem siffrigt med tanke på vad en ny kostar säg 4000:- för en ME och denna är runt 30år och ej jämförbar med skräpet som görs idag och i ett super fint skick.

Alla bilder

  • DSC_0565 (Large)
  • DSC_0564 (Large)
  • DSC_0563 (Large)
  • DSC_0562 (Large)
  • DSC_0561 (Large)
  • DSC_0560 (Large)
  • DSC_0559 (Large)