billig whitney navy 2 cal 36 ”ankare”

Whitney navy cal36 i funktionellt skick dock välanvänd men fullt funktionell, bommar och räfflor är bra med en hel del ytlig rost inget som påverkar praktisk användning , inget omgängat alla original gängor är kvar , nipplar orginal ej lossade fullt funktionella , kolvsidor bytta skaplig passform , laddarms upphak utbytt för länge sedan , laddarmen/trumaxel/plunger har vi låtit ny tillverka då inga replikor finns att köpa.

fungerar som den är eller ett bra ämne för renovering,inget behöver bytas men på sikt  ny matararm inte för kort men precis, laddarms upphaket ser lite luggslitet ut köp ett laxat uberti så är det löst kolvsidorna är ok men skulle bli finare med nygjorda.

P,s samlar värdig PGU ankaret

13000:-

Alla bilder

  • DSC_0820 (Large)
  • DSC_0819 (Large)
  • DSC_0818 (Large)
  • DSC_0817 (Large)
  • DSC_0816 (Large)
  • DSC_0815 (Large)
  • DSC_0814 (Large)
  • DSC_0813 (Large)
  • DSC_0812 (Large)