Mycket mycket Mer remington 1858 cal44

Tajt , perfekt pipa , omblånerad och utbytta kolvsidor vilka inte passar perfekt men gör jobbet och ser okey ut.

rent historiskt är denna för oss som ser fler än de flesta under ett år lite extra rolig då det kommer diskuteras lite under lördagen och kvällarna i veckan om detta , den har en matarkrans som på de tidigare Remingtons hmmm och har korrekt serie nr med absolut rätt typsnitt inget fake utan rätt!!! , okey men den har även ett till nr som är lägre med absolut rätt typsnitt den matarkransen tror jag inte hade säkerhetsupphak (kan ha fel) men det är magkänsla .

Här kommer min gissning som är halvt om halvt kvalificerad med erfarenhet av så många som passerat här och diskuteras sönder och samman ha ha , jag/vi tror att trumman har bytts eller kanske satts i direkt i fabrik då helt ny med serie nummer/märkning till tidigare modell och där extra märkt med serinr för detta senare tillverkade vapen,,,,,eller så har man bytt trumma på Arsenal och då märkt om trumman.

revolvern är super för praktisk användning/för samling är detta en old modell två radig piptext som syns superfint.

25000:-

Alla bilder

 • DSC_0794 (Large)
 • DSC_0793 (Large)
 • DSC_0792 (Large)
 • DSC_0791 (Large)
 • DSC_0790 (Large)
 • DSC_0789 (Large)
 • DSC_0788 (Large)
 • DSC_0787 (Large)
 • DSC_0786 (Large)
 • DSC_0785 (Large)
 • DSC_0784 (Large)
 • DSC_0783 (Large)