whitney pocket ?? såld

Whitney pocket cal 31 .

en trevlig liten välfungerande revolver med fins klickljud och upphak som gör en glad.

om , när och varför får vi aldrig veta men pipan bör vara bytt i vilket fall känner inte vi till några pocketar med rund pipa,dock finns en Marston med rund pipa som i stort ser lika dan ut fast detta är en Whitney.

fungera super fint mekaniskt bra pipa och trumma en del cylinder sceen finns kvar,slagfjädern är en mycket märklig convertering som faktiskt funkade så bra att vi lät det vara(lätt att återställa till original) även skruven till trumaxeln är utbytt till en sprint också lätt att fixa  pgu av pipan och övrigt ej original är priset super för dig som vill ha en snygg och välfungerande praktik pocket.

såld

Alla bilder

  • DSC_0666 (Large)
  • DSC_0665 (Large)
  • DSC_0664 (Large)
  • DSC_0663 (Large)
  • DSC_0662 (Large)
  • DSC_0661 (Large)
  • DSC_0660 (Large)
  • DSC_0659 (Large)