remington skrot/objekt eller historiskt samlar objekt

alla frågar efter % ella möjliga projekt så man kommer undan billigt här är ett sådant rostig skruvar som verkar sitta fast pipan har räfflor men ser bedrövlig ut,allt verkar finnas förutom tungfjädern och skruven till varbygeln . ”han som brukar köpa dessa gör 17000:- ors pangar av den och säljer på blocket” här har ni möjligheten att slippa de extra tusenlappparna gör jobbet själva.

med lite kunskap och kanske en svarv eller fräs är detta ett perfekt objekt pipan är fixbar likaså trumman hanen ser bra ut laddarmen finns stommen kanske behöver läggas i material till nya gängor om man ska återskapa original (inte säkert)..

priset är vad jag eller den som skakar fram original delar skulle få för delarna.

god jul 9000:-

Alla bilder

  • DSC_0626 (Large)
  • DSC_0628 (Large)
  • DSC_0627 (Large)