andreas johannesson SVENSK HISTORIA

SVENSKA HISTORIA NÄR DEN ÄR SOM RENAST: när vi fortfarande ligger i utveckling och viljan, framåtandan är som störst en liten kille som började som anställd hos Johan Engholm för att sedan starta egen tillverkning hans signaturer är kända AIS föddes 1840 var verksam mellan 1865-1895 dog 1914 ,vi slaktar årligen massor med vapen under vapen amnestin både licensbelagda och licensfria som bekant görs ingen skillnad vid inlämnandet, gud vet hur många kultur föremål  som denna lilla fyrpipiga pepperbox som slaktas i jakten på vår att utplåna en del av vår svenska  historiska utveckling ,nu blev det lite politik men det hör i hop när våra barnbarn växer upp kommer det inte finnas många pepperdosor kvar att visa upp för våra barnbarn hur duktig vi var innan allt hände.

 

mycket fin dock är returfjädern för avtryckaren ur funk men i övrigt FIN inte sönder klickad helt enkelt ett mycket fint ex att bevara till våra barnbarns ovissa framtid.

fler bilder vid intresse

12500:-

Alla bilder

  • DSC_0517 (Large)